Onverwachte eerlijkheid….

0
1046

Mijn collega en ik zijn goed op elkaar ingespeeld deze morgen. Tevreden blikken we terug op het uitgebreide zorgmoment bij meneer. Het is warm op de isolatiekamer en het verlangen naar koffie neemt ineens de overhand. De kamer is opgeruimd, de wondmaterialen netjes bijgevuld, maar bovenal is meneer volledig verzorgd én op tijd voor de therapie. Mooi!

Vinden wíj tenminste, want uit de opmerking die meneer -die op dat moment nog op bed ligt- maakt, blijkt hij er heel anders over te denken: “Anders bellen jullie toch gewoon naar de therapie om te zeggen dat jullie nog niet klaar met me zijn?!” We moeten lachen om deze onverwachte eerlijkheid, maar laten ons niet verleiden en meneer zit desondanks toch op tijd in zijn stoel, haha…

Geschreven door: Ellisvertellis. Neem ook eens een kijkje op haar Facebookpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

4 + 3 =