Manon Boisnard start crowdfunding voor droomonderneming ‘Brownies & downieS’ in Breda

0
1317

Nuenen- “Mijn naam is Manon Boisnard (26), afgestudeerd aan Maatschappelijke Zorg & Sociaal Pedagogische Hulpverlening en gepassioneerd door lekker eten en koken. De zorg voor anderen in combinatie met de passie voor horeca, valt niet zomaar in je schoot, je moet je nieuwsgierigheid en fascinatie volgen en dat is waar passies beginnen!

Mijn droombaan en passie is het opzetten van een lunchroom in Breda waarbij medewerkers met een (verstandelijke) beperking, zich gelijkwaardig voelen en iedere dag met een glimlach naar hun werk toe gaan. Hierbij vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van het eten en de medewerkers elkaar versterken. Om dit te bewerkstelligen is er, naast mijn eigen investering, nog 29.000,- euro vanuit donateurs nodig en daarbij heb ik uw écht hulp nodig!

De afgelopen jaren heb ik veel verschillende ervaringen opgedaan. Werken vanuit de zelfregie van mensen, uitgaan van hun wensen en mogelijkheden, dat is de uitdaging waar ik als professional binnen de zorg en welzijn voor sta!

Eindelijk is het dan zover! Ik wil mijn kennis, ervaring en passie voor horeca en lekker eten combineren met het concept “Brownies & downieS”, om zo de medewerkers te ondersteunen en te coachen in hun ontwikkeling. Bovendien laat ik zo de maatschappij kennis maken met de kunde en de expertise van een persoon met een (verstandelijke) beperking. Het streven is daarom naar een lunchroom, waarin de kwaliteit van het gerecht en de kwaliteiten van het personeel elkaar versterken.

Ondernemen is een geweldig, maar soms ook overweldigend avontuur. Als ondernemer komt er zoveel op je af dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens mijn uitwerking van het opzetten van Brownies & downieS Breda, kwam ik tot de conclusie dat ik het niet alleen met mijn huidige baan kan financieren. Daarom start ik een crowdfunding bij platform ‘Whydonate’.

Brownies & downieS Breda zal zich voornamelijk presenteren als een knus en kindvriendelijk lunchrestaurant dat voor iedereen toegankelijk moet zijn. Brownies & downieS Breda zal het assortiment van unieke ervaringen ook verder uitbreiden, door aanvullende diensten te leveren.

Wilt u mij helpen om mijn Brownies & downieS naar Breda te laten komen?
Ga dan naar: www.Whydonate.nl
Zoek doel: Manon Boisnard

Op de Facebookpagina ‘Crowdfunding Brownies & downieS Breda’ neem ik u aan de hand van informatie en beeldmateriaal mee in het proces. Hier breng ik u op de hoogte van al mijn crowdfunding updates en acties om mijn droomonderneming mogelijk te maken.

Liefs,
Manon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

− 1 = 1