Anesthesiemedeweker

Medical Groep heeft een groot netwerk, bestaande uit verschillende zorginstellingen en ziekenhuizen in de drie noordelijke provincies, Noord-Holland, Noordoostpolder en Overijssel. Hiermee bieden we je de mogelijkheid om bij veel verschillende instellingen een kijkje te nemen en leuke uitdagingen aan te gaan! Als medewerker van Medical Groep stimuleer je de zelfzorg en kwaliteit van leven van de zorgvrager als gevolg van ziekte, stoornis, handicap of beperking. Het betreft zowel intramurale als extramurale zorg.

Je komt te werken in een anesthesiologisch team en bent inzetbaar op alle specialismen, waaronder neuro-, cardio- en kinderanesthesie. Ook maak je deel uit van het reanimatie- en traumateam. Er is geen sprake van bereikbaarheidsdiensten, maar wel van dag-, avond- en nachtdiensten, ook in het weekend. Samen met het multidisciplinaire team, bestaande uit het anesthesiologisch team, medisch specialisten en operatie-assistenten, ben je verantwoordelijk voor het leveren van excellente patiëntenzorg!

Wil jij in je eigen regio aan het werk? Dan kun je bij Medical Groep, op basis van jouw beschikbaarheid, aan de slag. Je bepaalt zelf je eigen uren, en met elke dienst spaar je bovendien voor leuke extra’s! Ook voor part-time werk naast je huidige baan kun je goed terecht bij ons.

Wij verwachten:

  • Jij bent gediplomeerd Anesthesiemedewerker;
  • Ook beschik je over minimaal twee jaar werkervaring;
  • Jij hebt een flexibele instelling;
  • En je bent per direct beschikbaar.

Wil jij het beste uit jezelf halen en wil je werken in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct op de vacature anesthesiemedewerker! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor via 088 – 008 3400 of stuur een mail naar werken@medicalgroep.nl.

Functie
Anesthesiemedewerker

Opleiding
Diploma anesthesiemedewerker

Dienstverband
3 – 32 uur

Contract
Onbepaalde tijd

Locatie
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noordoostpolder en Noord-Holland 

Extra
Lease auto bij contract vanaf 24 uur

Vacature sluit op
31-12-2018