Recovery verpleegkundige

Medical Groep is op zoek naar enthousiaste recovery verpleegkundigen in verschillende regio’s.

Medical Groep heeft een groot netwerk, bestaande uit verschillende zorginstellingen en ziekenhuizen in de drie noordelijke provincies, Noord-Holland, Noordoostpolder en Overijssel. Hiermee bieden we je de mogelijkheid om bij veel verschillende instellingen een kijkje te nemen en leuke uitdagingen aan te gaan! Als medewerker van Medical Groep stimuleer je de zelfzorg en kwaliteit van leven van de zorgvrager als gevolg van ziekte, stoornis, handicap of beperking. Het betreft zowel intramurale als extramurale zorg.

Als recovery verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor het verstrekken van directe postoperatieve zorg. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een juiste bejegening van de patiënt. Je komt te werken op een afdeling gericht op het leveren van een kwalitatief hoog niveau van patiëntenzorg en het bewerkstelligen van een goede samenwerking met alle bij de afdeling betrokken disciplines. Daarbij is het doel het scheppen en onderhouden van een goed en veilig werkklimaat.

Wil jij in je eigen regio aan het werk? Dan kun je bij Medical Groep, op basis van jouw beschikbaarheid, aan de slag. Je bepaalt zelf je eigen uren, en met elke dienst spaar je bovendien voor leuke extra’s! Ook voor part-time werk naast je huidige baan kun je goed terecht bij ons.

Wij verwachten:

  • Jij beschikt over een afgeronde opleiding tot A-verpleegkundige of HBO-V niveau 5;
  • Je hebt een aanvullende vervolgopleiding afgerond tot recovery verpleegkundige, anesthesiemedewerker of IC verpleegkundige;
  • Ook heb je minimaal één jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een gespecialiseerde afdeling;
  • Een flexibele instelling.

Wil jij het beste uit jezelf halen en wil je werken in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct op de vacature recovery verpleegkundige! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor via 088- 008 3400 of stuur een e-mail naar werken@medicalgroep.nl.

Functie
Recovery verpleegkundige

Opleiding
A-verpleegkundige of HBO-V niveau 5

Dienstverband 
3 – 32 uur

Contract 
Onbepaalde tijd

Locatie
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noordoostpolder en Noord-Holland

Extra
Lease auto bij contract vanaf 24 uur

Vacature sluit op
31-12-2018