Vacature Verzorgende IG

Medical Groep

Medical Groep werkt in onderaanneming van verscheidene zorgverleners. Wij zorgen ervoor dat onze klanten, thuiszorgorganisaties en verzorgingstehuizen gekwalificeerd en gemotiveerd personeel hebben om op te rekenen in tijd van nood, vakantie en bovenmatige drukte. Wij investeren in ons personeel door ze een actief aanbod aan bijscholingen te bieden. Ook geven wij ons personeel het heft in eigen handen door binnen jouw aangegeven beschikbaarheid te plannen, en niet andersom. Dit noemen wij flexibel werken. Je bent bij ons zeker van je uren en je vaste contract, maar wanneer jou dat uitkomt! Jouw focus? Op de cliënt en het verlenen van de beste zorg!

Ben jij enthousiast, op zoek naar een uitdaging, heb je doorzettingsvermogen en ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken? Ben jij bovendien op zoek naar een wisselende werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

De vacature betreft een functie voor onbepaalde tijd. Je wordt intramuraal en extramuraal ingezet, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je bent regelmatig onderweg en kan bij veel organisaties binnenkijken. Het is ook mogelijk om bij een aantal organisaties vast in te vallen. Je kunt aan het werk in Groningen, Friesland, Drenthe, Noordoostpolder, Overijssel en Noord-Holland.

Jouw talent

– Je kunt goed met mensen omgaan, bent sociaal en communicatief vaardig
– Daarnaast ben je flexibel in wisselende situaties
– Jij signaleert veranderingen en koppelt dit terug naar de instelling
– Je kan informatie en advies op een begrijpelijke manier overbrengen
– Ook kun je zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer
– Je vindt het leuk om op verschillende plaatsen te werken
– Een rijbewijs is een pre

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Bij een contract vanaf 24 uur hoort ook een lease auto.

Contact

Wil je meer informatie over onze organisatie? Ga dan naar www.medicalgroep.nl. Wil je meer informatie over de bovengenoemde functie? Dan kun je ons maandag t/m vrijdag bereiken op 088 – 008 3400 of een e-mail sturen naar werken@medicalgroep.nl.

Functie
Verzorgende IG

Opleiding
Verzorgende IG

Dienstverband
3 – 32 uur

Contract
Onbepaalde tijd

Locatie
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noordoostpolder en Noord-Holland

Extra
Lease auto bij contract vanaf 24 uur

Vacature sluit op
31-12-2018