Vacatures plaatsen

Op zoek naar een zorgprofessional? Plaats uw vacature op de vacaturebank van Vrijheid in de Zorg en kom onder de aandacht van diverse soorten medisch personeel. Met bijna 60.000 volgers op social media beschikt Vrijheid in de Zorg over een groot netwerk van ziekenhuis- en zorgpersoneel zoals bijvoorbeeld verpleegkundigen, verzorgende IG’ers, apothekers en doktersassistenten. Daarnaast bezoeken meer dan 40.000 mensen maandelijks onze website.

Eenmalig een vacature plaatsen

Wilt u eenmalig een vacature plaatsen? Voor € 200,- wordt uw vacature 30 dagen getoond op onze vacaturebank en social media. Heeft u na 30 dagen de geschikte kandidaat niet gevonden? Dan verlengen wij de vacature gratis.

Pakket mogelijkheden

Onderstaand vindt u de verschillende pakketten. Wilt u uw vacature een extra boost geven maar is deze optie niet beschikbaar in het pakket? U kunt dit tijdens uw bestelling aangeven.

Vacature plaatsen

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een vacature op Vrijheid in de Zorg? Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar marketing@vrijheidindezorg.nl.